Egalisatiewerken

08 11 07 Melotte 2

Zorg voor een juiste afwatering van uw perceel, laat het kilveren!

Om het profiel van een perceel te veranderen omdat er bvb na een regenbui waterplassen blijven staan, kunt u er aan denken om het te laten kilveren. Hiervoor beschikken wij over een kilverbak met laser aansturing, om het perceel het juiste profiel te geven.

In de land- en tuinbouw, in open grond kunnen wij met een reguliere kilver van 2,5 meter breed met of zonder laser, elk stuk land (of evt. sportveld) onder elk gewenst profiel te krijgen.

20160320 090439

Kilveren in mini-opstelling, leveler.

Voor specialistische kilver-werkzaamheden zoals bijvoorbeeld : inritten – parkeerterreinen – sportvelden - binnen in bedrijfspanden - serres zetten wij onze kilvercombinaties met laser in.

Afhankelijk van de opdracht kunnen wij kiezen uit de 100 cm brede tot 250 cm brede opstelling. Ook bij deze werkzaamheden kan u op onze vakkennis rekenen. Mede dankzij de proportioneel gestuurde kilver kunnen wij perfect aan de wens van de klant voldoen.

Kilver Scouts 7

Kilveren in 3D (GPS)

Voor uitermate specifiek kilverwerk hebben wij de 3D-kilver. Steeds vaker zetten wij onze 3D-kilver in voor het perfect egaliseren op parkeerterreinen, inritten, grondkoffer, …. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met onze unieke 3D-kilver, neem gerust contact voor verdere uitleg.